Renew Roadtax Sambil Buat Pahala

RENEW ROADTAX SAMBIL BUAT PAHALA

HAA MACAM MANA TU?

Sejumlah RM8,105 telah disumbangkan ke Tabung Kebajikan dan Fisabilillah KIMB oleh para pelanggan yang memperbaharui Takaful Kenderaan & Cukai Jalan melalui KIMB pada 2016.

Kami ucapkan berbanyak terima kasih dan mendoakan kepada anda yang renew roadtax melalui KIMB supaya diganjari dengan ganjaran kebaikan. Moga setiap sen sumbangan anda dikira sebagai amal kebaikan.

Untuk makluman anda, tabung ini adalah sebahagian manfaat anggota KIMB dan dimanfaatkan untuk sumbangan bagi tujuan kebajikan dan fisabilillah antaranya sumbangan kepada mereka yang ditimpa musibah (SAKIT, RUMAH TERBAKAR, KEMALANGAN, dan lain-lain) dan juga sumbangan untuk program-program anjuran anggota yang memberi manfaat kepada ummah dan masyarakat.

Sepanjang 2016, sebanyak RM38,465 telah disumbangkan melalui tabung ini. Sumbangan ini tidaklah banyak, tetapi kami harap ia meringankan beban mereka yang menerimanya. Mana tahu, di masa hadapan kita boleh sumbangkan amaun 4 atau 5 KALI GANDA dari amaun ini

Berita baik untuk anda, tahun 2017 ini, insyaAllah polisi ini akan diteruskan!

Setiap RM1 yang anda bayar untuk renew roadtax melalui KIMB akan disumbangkan ke tabung ini. Kini anda bukan sahaja dapat renew roadtax (yang memang dah wajib dibuat), tetapi juga dapat menyumbang

Jika anda belum renew roadtax melalui KIMB, anda boleh klik link di hujung emel ini dan kongsikan maklumat anda dalam borang maklumat.

Kami akan berikan reminder dan quotation secara PERCUMA.

Kami pasti anda juga ingin kongsikan peluang beramal ini dengan keluarga dan kawan-kawan anda. Anda boleh kongsikan sahaja link di bawah. Moga banyak lagi sumbangan yang boleh kita lansanakan di tahun 2017 ini.

Klik link ini untuk kami berikan reminder dan quotation PERCUMA –> bit.ly/renewroadtax

Link yang sama ini boleh dikongsikan kepada keluarga dan kawan anda –> bit.ly/renewroadtax

Ok, jom bersegera dalam membuat kebaikan 🙂

KOPERASI ISLAH MALAYSIA BERHAD
Lot 300.1, Lorong Selangor,
Pusat Bandar Melawati, 53100
Kuala Lumpur.

Tel : 0341086339
WhatsApp : 0189170902 / 0193836859
Emel : customer.service@kimb.com.my