SESI TANDATANGAN MOU ANTARA KOPERASI ISLAH MALAYSIA BERHAD DAN ANSI SYSTEM SDN BHD

Pada MAPT Ke-24 kali ini, satu Memorandum Persefahaman telah ditandatangani antara KIMB dan ANSI sebagai kerjasama dalam mewujudkan “KIMB Virtual Mall” menggunakan Aplikasi BIZAPP.

Melalui kerjasama ini, ANSI akan menawarkan kepakaran untuk membina “KIMB Virtual Mall” sebagai ‘pasar’ atau pusat untuk menempatkan para usahawan di kalangan anggota dan bukan anggota.untuk menjual produk dan perkhidmatan mereka secara online.

Melalui KIMB Mall ini, usahawan boleh mempromosi produk, melakukan aktiviti jualan dan pelanggan juga boleh membayar secara online sekaligus memudahkan urusan penerimaan dan rekod usahawan.

Kemudahan KIMB Mall ini akan diberi secara PERCUMA kepada usahawan pengguna Pakej Ultimate dan Superb Aplikasi BIZAPP.. Dengan ini, usahawan bukan sahaja mempunyai kemudahan untuk berinteraksi dengan pelanggan, tetapi juga mempunyai aplikasi yang mampu membantu usahawan mengurus bisnes mereka.

Dengan BIZAPP ini, usahawan bukan sahaja boleh mengurus stok dengan lebih berkesan, tetapi boleh memantau rekod jualan dan keuntungan, melakukan follow up pelanggan dan prospek secara automatik, mencetak slip poslaju, dan lain-lain fungsi.

Semua kemudahan ini boleh dimiliki dengan pelaburan serendah RM 149/tahun sahaja, iaitu dengan memiliki Superb. Pakej Ultimate pula boleh dimiliki pada pelaburan hanya RM 288/setahun.

Aplikasi BizApp ini boleh dimuat turun secara PERCUMA di link di bawah :

Download BizApp -> www.bizapp.my/25408
Download BizApp -> www.bizapp.my/25408
Download BizApp -> www.bizapp.my/25408

Kepada para usahawan, jom kita meriahkan pasar KIMB Mall 🙂